قصهی «تندر در اتاق» به دو موضوع بسیار مهم «نظم» و «همکاری» میپردازد. دو موضوعی که در نظرسنجیها مورد بیشترین استقبال از طرف والدین قرار گرفت.
همهی ما به نوعی با آموزش این دو مفهوم به کودکانمان با چالشهایی رو به رو هستیم. البته باید این را هم مد نظر قرار دهیم که هرچقدر هم با استفاده از کلام بخواهیم موضوعی را به کودکانمان آموزش دهیم، در نهایت آنها به رفتار و عمل ما توجه دارند. در واقع، کودکان چیزی میشوند که ما هستیم، نه چیزی که ما میخواهیم.
اگر دوست داریم کودک ما اهل نظم و همکاری باشد، قبل از هر چیز، باید این نوع رفتار را وارد بستر زندگیمان کنیم. باید اجازه دهیم تا فرزندانمان شاهد همین نوع عملکرد از سوی ما باشد. در کنار آن، انواع قصهها و بازیها هم میتوانند به عنوان ابزار کمکی مورد استفاده قرار گیرند.
خلاصهی قصه
شخصیت اصلی قصهی «تندر در اتاق»، پسری به نام تندر است که اسباببازیهایش از بینظمی او در عذاب هستند. آنها نقشهای میکشند و با همکاری هم، به او میفهمانند که منظم باشد و از آنها خوب نگهداری کند. به ترتیب به هر دو مفهوم نظم و همکاری پرداختهام.
ماجرای انتخاب اسم «تندر» هم خالی از لطف نیست. همیشه بعد از گذشت زمانی کوتاه از بازی بچههایم، وقتی سرم را بلند میکنم و به خانه نگاه میاندازم، صحنهی مقابلم برایم تداعیگر این است که صاعقهای به خانه مان خورده! همه چیز را در کسری از ثانیه به هم ریخته است! این شد که فکر کردم این اسم با قهرمان این قصه، که استادِ بریز و بپاش است، همخوانی خوبی دارد😁
امیدوارم این قصه هم مورد پسندتان واقع شود و بچه های عزیزم نهایت لذت را از شنیدن این قصه ببرند🥰
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.