مهارت نه گفتن در کودکان

مهارت نه گفتن در کودکان

مهارت نه گفتن در کودکان از جمله مهارت‌هایی است که برای حفظ کودک از بسیاری خطرات اجتماعی ضرورت دارد. کودکی که قدرت نه گفتن به هیچ پیشنهادی را ندارد، به راحتی توسط دیگران تحت سلطه قرار می‌گیرد و نمی‌تواند در هیچ موردی، نظر خصی خودش را اعمال کند.

برای اینکه مهارت نه گفتن در کودکان را تقویت کنیم، راهبرد بهینه می‌تواند این باشد که قدرت تحلیل و تفکر نقادانه را در آن‌ها تقویت کنیم و به آن‌ها پیشنهاد دهیم هرگز درخواستی را بدون فکر و تحلیل نپذیرند. البته ما به عنوان والد یا تسهیلگر باید خودمان به عنوان آدم‌های امن کودک، طاقت نه نشنیدن داشته باشیم و تا جایی که می‌توانیم به کودک حق انتخاب دهیم.

محصولی که پیش روی شماست، قصه‌ها و بازی‌هایی را در اختیار فرزند شما می‌گذارد که با ساعتها مطالعه و همفکری میان اعضای تیم نسیم‌قصه‌ها، مهارت نه گفتن در کودکان را به‌طور غیرمستقیم و بر اساس اصول روانشناسی انسان‌نگر، تقویت می‌کند.

این محصول شامل سه بخش است:

۱. یک فایل صوتی شامل یک قصه‌ی صوتی هدفمند با موضوع آموزش غیر مستقیم مهارت نه گفتن در کودکان

۲. یک فایل پی‌دی‌اف شامل یک قصه‌ی متنی ناتمام جهت تقویت مهارت حل مسئله در رابطه با مهارت نه گفتن در کودکان

۳. یک فایل پی‌دی‌اف شامل سه بازی متنوع و هدفمند برای تثبیت آموزه‌های مرتبط با مهارت نه گفتن در کودکان

پدیدآورندگان

سرپرست تیم

نویسنده قصه صوتی

گوینده قصه صوتی

نویسنده قصه متنی

تصویرگر

تدوین‌گر

ویراستار

فایل های محصول

توضیحات محصول

این محصول در سه بخش مجزا (قصه‌ی صوتی/ قصه‌ی متنی/ بازی‌ها) به موضوع مهارت نه گفتن در کودکان می‌پردازد و این مهارت را به طور غیرمستقیم به کودکان آموزش می‌دهد. هر یک از این سه بخش، به شیوه‌ی خاصی بر ذهن کودک اثر می‌گذارد و می‌تواند تاثیر چشم‌گیری در تسریع روند این آموزش‌ غیرمستقیم داشته باشد:

  • قصه‌های صوتی از راه شنیدن و خیالپردازی و هم‌ذات‌پنداری
  • قصه‌های متنی از راه گفت‌و‌گو و تقویت مهارت حل مسئله
  • بازی‌ها از راه لذت و سرگرمی

توجه داشته باشید که قصه‌ها و بازی‌های نسیم‌قصه‌ها توسط نویسندگان و طراحان بازی حرفه‌ای و آموزش‌دیده، بر پایه‌ی اصول روانشناسی انسان‌نگر، نوشته شده و فاقد هرگونه مسمومیت‌های روانی برای فرزندان شما هستند.

علاوه‌ بر این، قصه‌های ما الزاماً قصه‌هایی برای شنیدن در هنگام خواب نیستند. توصیه‌ی ما این است که این قصه‌ها را در ماشین، هنگام بازی و مواقع دیگر نیز برای بچه‌ها پخش کنید تا کودکان در هشیاری کامل بتوانند به موضوع قصه فکر کنند و با چالش‌های شخصیت‌های قصه همراه شوند.

نکات قصه‌ صوتی

در بخش قصه‌ صوتی، قصه‌ای برای کودک روایت می‌شود که به صورت کاملاً غیرمستقیم، روی موضوع مهارت نه گفتن در کودکان کار می‌کند و کودک را به تفکر وامی‌دارد. افکت‌گذاری‌های قصه‌ی صوتی به قدری هنرمندانه طراحی شده که کودک می‌تواند فضای قصه را به‌طور کامل در ذهن تصور کرده و در ماجراهای قصه غرق شود.

توجه داشته باشید اگر می‌خواهید این قصه‌ بیشترین تاثیر را روی کودکان بگذارد، به هیچ عنوان پس از پایان قصه از او نپرسید که چه چیزی آموخته و چه نتیجه‌ای گرفته است. این کار بزرگترین اشتباه است؛ چرا که آن‌ها شما فوراً دست شما را می‌خواند و امکان ندارد پاسخ مطلوب شما را بدهد. پس اجازه دهید کودکان در خلوت خود به تفکر و نتیجه‌گیری بپردازند و از سوال‌پیچ کردن آن‌ها به شدت بپرهیزید.

نکات قصه‌ متنی

در بخش قصه‌ی متنی، مسئله‌ای در قالب قصه‌ای نا‌تمام مطرح می‌گردد و هدف این است که کودک از طریق گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر با والدین یا تسهیلگر، پایان این قصه را بسازد و مسئله‌ی مطرح شده در این قسمت را حل کند. نقش والدین یا تسهیلگر در پیشبرد گفت‌و‌گو برای یادگیری مهارت نه گفتن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

توصیه‌ی ما به والدین یا تسهیلگران این است که به هیچ‌عنوان با اولین پاسخی که کودک برای حل مسئله داد، قانع نشوند و مدام با پرسیدن سوالات مختلف کودک را به چالش بکشند. بهترین راه برای تقویت مهارت حل مسئله در کودکان این است که مدام احتمالات تازه‌ و چالش‌برانگیزی را پیش رویش بگذاریم و سوالات متفاوتی از او بپرسیم.

توجه داشته باشید که این قصه‌ها را زمانی برای کودکان بخوانید که فرصت کافی برای گفت‌و‌گو‌های چالشی با آن‌ها داشته باشید و از این فرصت برای تحکیم روابط صمیمانه‌ی خود با آن‌ها استفاده کنید. هر راه حلی که کودک در آغوش امن شما و راهنمایی‌های صحیح شما پیدا می‌کند، همچون سلاحی در توشه‌ی راه زندگی او قرار می‌گیرد و به او می‌آموزد که چگونه در برابر مسائل مهم زندگی تسلیم نشود و راه‌حلی موثر بیابد.

نکات بازی‌ها

یکی از بهترین راه‌ها برای تسهیل یادگیری، همراه کردن آن با بازی و لذت است. ما در این محصول، سه بازی مختلف را به والد یا تسهیلگر آموزش می‌دهیم که شامل نام بازی، وسایل مورد نیاز، شرح بازی، اهداف بازی و گاهی، نکات بازی است. توجه داشته باشید: توضیحات هر بازی، مختص مطالعه‌ی والد یا تسهیلگر است. والد یا تسهیلگر، پس از مطالعه‌ی دقیق شرح بازی، آن را با کودکان اجرا می‌کنند.

انجام این بازی‌ها در کنار گوش دادن به قصه‌ی صوتی و گفتگوهای قصه‌ی متنی، می‌تواند آموزش غیرمستقیم مهارت نه گفتن در کودکان را تکمیل کرده و آن را در ذهن کودک تثبیت کند.

طراحان بازی حرفه‌ای تیم نسیم‌قصه‌ها این بازی‌ها را بر اساس اصول روانشناسی انسان‌نگر طراحی کرده‌اند؛ به این ترتیب که در بازی‌ها هیچ برنده و بازنده‌ای وجود ندارد و فقط بر مبنای لذت و به صورت کاملاً هدفمند طراحی شده‌اند. توجه داشته باشید که برخی از بازی‌ها نیازمند گفتگوهایی هستند که پیش‌نیاز شروع بازی است؛ بنابراین والد یا تسهیلگر حتماً باید قبل از شروع بازی، توضیحات درج شده در فایل را به دقت مطالعه کند.

قصه صوتی

1 فایل

قصه متنی

1 فایل PDF

بازی ها

1 فایل PDF

گروه سنی

مدت دسترسی

نامحدود

قیمت اصلی تومان217.000 بود.قیمت فعلی تومان137.000 است.

سوالات متداول

دیدگاه ها و نظرات

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مهارت نه گفتن در کودکان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
شرایط استفاده از خدمات و حریم خصوصی نسیم قصه ها را می پذیرم.
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
شرایط استفاده از خدمات و حریم خصوصی نسیم قصه ها را می پذیرم.
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر

نسخه اپ پیشرو یا PWA سایت نسیم قصه ها را به صفحه اصلی دستگاه خود اضافه کنید

1. برنامه را در مرورگر سافاری باز کنید.

2. بر روی دکمه Share کلیک کنید.

3. دکمه Add To Home Screen را کلیک کنید.